Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en alldeles urdålig limmerick inspirerad av en urfånig kommentar
till en dikt jag läste idag, en kommentar som inte belyste texten ifråga
på något sätt, liksom denna limerick tillskriver stackars Hasse<


Underordnad kvinna

Hasse från Örebro
vill ha ett underordnat sto
en kvinna som kan duktigt diska
som håller käft utan att trilska
och som vet att ge mannen ro

(En sådan kvinna vill han ha
en kvinna han bara kan ta
när anden eller lusten faller på
som vet att få snorren att  stå
och som alltid tycker akten är bra)




Fri vers av Joakim Södersten
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 19:04



Bookmark and Share


  Anna*
Sorgligt sätt att se på Guds ordning. Hemligheten är mycket större än så.
2010-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Tänka sig...
2010-01-14

  Joakim Södersten
Hasse är inte du, han är från Örebro och är en fiktion, jag råkade bara bli inspirerad av din kommentar till den nämnda texten!
2010-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Kvinnan ska vara underordnad. Helt i sin ordning.
Men jag heter Lazze och bor i Gävle.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten