Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En redig karl

En redig karl
med fötterna på jorden
skit under naglarna
bondförnuft
stabil som granit
starkare än härdat stål
pålitlig som en Volvo 240
praktisk som IKEA-bokhyllan Ivar
ladugårdsdörrar till händer med breda fåror och valkar
lite svenskt tråkig och förutsägbar

hade det varit enklare då?
om jag föddes till en blond viking?
i stället
för en
mörkhårig
känslig
och desillusionerad
sökare?




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-14 20:39



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Visst det hade varit enkelt att följa de traditionellt uttalat enklaste vägen genom att bli som så många andra, men att utmärka sig och bryta mönstret är desto mer livfullt och skapar en karisma genom att följa sitt inre. Tack för att du är som du är, det gör min känsla enklare att vara den jag är.
2010-08-11

  oMareld
aaaaaaaaaaa


älskar slutet

älskar

älskar

älskar
2010-01-15

    ej medlem längre
troligen, men konsten behöver själar så det är bara att offra sig:-)
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP