Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lever man utan att behöva överleva?

Jag har glömt bort hur det är nu
Hur man gör
Hur man lever
Förut kunde jag,då var det lätt
Allting var ingenting
Ingenting var allting
Lika lätt som att andas
Man tänkte inte på det

Nu är det svårt
För jag stannade upp
Jag slutade leva
Började istället med att överleva
Alla tankar började invadera min hjärna
Det är alltid krig
Alltid någon som pratar,flera stycken
På en och samma gång

Vad är det ni kan som jag glömt bort?
eller:
Vad är det jag fått vetskap som ni sluppit?




Fri vers av tRAsSeL
Läst 644 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-01-16 00:09



Bookmark and Share


  Gospåfot
Jag gillar't starkt.
2011-12-05

  w-e-w-e
Den var superbra <3 puss
2010-03-26

  Taggsvamp
Jag tror du trasslade till det.
Och utan hjälp så trasslar hjärnan till det mer- som
en katt med ett garnnystan.
Själv håller jag på att försöka lösa härvan av 3 egna katter som
lekt, läs kärleksfullt dock med mitt nystan...

Jag tror man måste se det fina i det lilla- och kämpa från det; se hjälp från vänner- och ta den chansen...fint skrivet och skickar en kram!
2010-01-20

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Fantastiskt bra...
2010-01-17

  kärleks ängel
insiktsfull vacker!!
2010-01-16

  Andrum
Mycket bra skriven!
Tack för att jag fick läsa
2010-01-16

  Blåbäret
hur bra som helst

bokmärker för att kunna återkomma igen och igen
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL