Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna drömmar

Jag gillar nakna drömmar

som står i köket

och förbereder sig

för kvällen



© Emilia Berg 11/8-08




Fri vers av Emilia Berg
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg