Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars pojk!

Stackars lille pojk
du som går i sjätte klass
du blir också en dag
vuxen


När du nu kan behärska
dig från bråk och språk
de andra som inte förstår

Blott du hunnit växa
precis som jag med åren
något du aldrig glömma
för du får detta som läxa.



© Emilia Berg 22/8-08




Fri vers av Emilia Berg
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg