Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21/9-08


Älskog


SOL

VIND

OCH

ÄLSKOG



© Emilia Berg




Fri vers (Fri form) av Emilia Berg
Läst 802 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-16 03:08



Bookmark and Share


  aol
Härligt skaldat
2015-01-11

  Gunnar Hilén VIP
lite mysigt kanske..
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg