Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterheten


Tomrum fylls med ord
kläder skor smycken
och smink

Man gläds för nuet

Hålrummet återstår
ett hål.

Tiden fortsätter
från dag till dag
från månad till månader

Till år

Där står man med en massa
prylar i garderoben
till ingen nytta

Gör något åt det!


© Emilia Berg 20/10-08




Fri vers av Emilia Berg
Läst 532 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg