Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smart smartare smartast

DU är smart
det tänkte
inte jag

Jag borde sagt
det oftare
Fan vad smart
Du är

Men jag är smartare
för jag träffade dig
för 36 år sedan


© Emilia Berg 16/12-09




Fri vers av Emilia Berg
Läst 553 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 03:38



Bookmark and Share


  aol
ler, fint
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg