Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute är mörkt och kallt i alla husen...



"Det är så här det

ser ut

när det är mörkt"



© Emilia Berg 28/11-09




Fri vers av Emilia Berg
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 03:48



Bookmark and Share


  aol
så sant, bra skriftat
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg