Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens barn



" Världens vackraste ord

barn".


© Emilia Berg 15/1-10




Fri vers av Emilia Berg
Läst 600 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 03:50



Bookmark and Share


  Annmargreta
Ja Emilia det var längesen-
var är du-kram!
2010-02-21

  aol
kram så fint
saknar dina
vackra kommentarer, kram,
2010-02-01

  anits VIP
Håller med
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg