Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet


Det var en ödesmättad stund

den dagen dina vackra ögon slutade tala




Övriga genrer av carimba
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-10-27 14:15



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
så sorgligt
men också igenkännande
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

carimba