Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den ångest man kan få när man ligger i sängen och ska sova, och vad man kan göra åt den.


Mörker

Mörker kan vara
så olikt ett annat mörker
fastän allt mörker
är mörkt

Mörker kan vara
rädsla och sorg
ensamhet och ångest
och alldeles förtvivlande tomt

Men mörker kan också vara
att jag sluter ögonen och fyller
tomheten
med dig

och så kan mörker alltså vara du




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 860 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-16 12:10



Bookmark and Share


  Per Gouras
really like this one! it has a floating quality with a very pretty finish :)
2011-12-14

  Maiah VIP
mycket bra diktat...gillar slutet...
2010-01-29

    Herr Ångest
Hmm, intressant tankegång..
2010-01-16

  infantsgame
Den har en speciell känsla som inte riktigt vill släppa taget om mig. Otroligt fint skrivet (:
2010-01-16

  Niclas Petersson VIP
Vackert. Gillade slutet.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette