Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Ett Moln Av Gungstolar

Minns hur tyst vi satt
under granen vid sjön
som två små lilleputtar
i jättarnas rike
aftonsolen flammande på vattnet
vågskvalpen över stentrollens fötter
doften av kåda

Våra stamfäder vakade över oss
trädkronorna viskade i vinden
månen satt tryggt tillbakalutad
i ett moln av gungstolar




Fri vers av Akke
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-16 13:04



Bookmark and Share


  thyra
Naturens under läser jag in, och tycker mycket om "i ett moln av gungstolar".
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke