Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lärde mig



Lärde mig krypa
lärde mig gå
lärde mig älska
och att förstå

Lärde mig dansa
lärde mig sjunga
lärde mig att man
ska vakta sin tunga

Lärde mig räkna
lärde mig läsa
lärde mig skrika
och även att fräsa

Lärde mig hoppas
lärde mig be
lärde mig hata
men också att le





Fri vers av Therés
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-10-27 15:16



Bookmark and Share


    Fia
Fin dikt som skapar tankar.. tänk så mycket mycket annat man också lärt sig... herre gud
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!