Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inifrån mig själv..


Dans på nyslipad kniv



En förnekelsens dans,
på livets hårda väg.

Dansar på eggen,
på en nyslipad kniv.

Men om jag landar vackert,
om jag landar tryggt.

Ska jag dansa på bomull,
ge mera liv.










Fri vers av Kåda
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevacker dikt!
Av nån anledning älskar jag när ordet "bomull" är med i texter.. vet inte varför egentligen men det är så mjukt skrivet då.. :-)
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Kåda