Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran.. ;)


Fatsuitblues

Jag vet vad jag vill ha

Nåt så underbart och bra

Jag vill ha stora tjejer

med stora grejer

Minst en size femtiosex.



För ni är så vackra, när ni ler
Ni gungar fram så alla ser

Det strålar en sol över alla
Ni är så starka och balla

Det är något vackert med just er.
Jag vill bara ha mer och mer..

När jag nynnar min fatsuitblues
Jag nynnar på femtisexan rules




Fri vers av Kåda
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-16 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha!!
Där satte du den!!
Nu tror alla att du gillar jättestora tjejer!

Kanonbra!!

..ha ha ha
2010-01-16

  Line W
:D
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Kåda