Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack, som man blandar ibland... ;-)




Tvåtaktare...


Stundom ger ens mage till
ett skrap i längre region
en tvåtaktsrap som tar sig ton...

Kanske upphov till dess "drill"
ligger i ens matranson
fisk och så Nonstop därtill
ger en högljudd sit'ation

Så jag slutar med ett skratt
framför datorn som blev matt...




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 00:22



Bookmark and Share


  erkki
Koka soppa på en spik
blir för magen ingen lisa
Hungern kvarstår, är sig lik
inte ens den kunde fisa
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP