Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara inser hur korkad jag är när jag försöker rymma från något helt omöjligt att rymma ifrån.

Ibland bara förstår man att man fastnade i sårade ögonblick och det finns egentligen ingenting som kan ta bort det och hur mycket jag än inbillar mig att jag inte vill så vet jag att jag vill. Du var så lätt att älska och trots att det har gått flera år nu och jag har sagt åt mig själv att jag tappade känslorna och jag sumpade den lilla lilla chansen jag en gång fick igen så kan jag inte sluta älska dig för du var verkligen den vackraste som funnits i mitt liv och jag ljög inte när jag sa att du skulle vara det sista som lämnade min kropp.

Och vet du vad det värsta är?
Jag hade troligen velat ha dig flera gånger om trots att jag troligen fortfarande hade valt bort dig för du sårade sönder min själ och allt som var jag när du lämnade mitt liv och lät mig bli nerstampad när jag behövde dig som mest. Vissa sår läker aldrig. Och du ska veta hur ofta jag tänker tillbaka och att jag fortfarande inte möter din blick när vi springer på varandra och att jag fortfarande inte kan sluta tänka 'tänk om' för tänk om vi klarat oss igenom allt det där, hade det varit vi mot världen på riktigt då istället för jag ensam kvar?

J A G

V E T

I N T E










och kommer aldrig heller få veta




Fri vers av BABYSTAR
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR