Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Jag finns inte
Jag syns inte
I deras ögon är jag ej
Men jag finns
Och jag ser
I mina ögon finns de




Fri vers av Reebbbecka
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 10:31



Bookmark and Share


  oMareld
gillas

!

Var tvungen att läsa en extra gång
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Reebbbecka
Reebbbecka