Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte att le

Tankar av oro
Ånger
Räddsla
De snurrar runt mig
Jag blir yr
Börjar falla
Har lärt mig att släppa det
Har lärt mig att stanna upp
Och tänka om
När jag ligger i sängen
Och allt är tungt
Då ler jag
Jag ler så hela jag strålar
Jag känner hur tyngden från mina axlar lättar





Fri vers av Reebbbecka
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-17 12:11



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Att le är en viktig del av livet
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Reebbbecka
Reebbbecka