nej

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej




främling

du är den främling jag behöver
en okänd själ
som känner mig

älskling
för visst var det så jag kallade dig
håll om mig
släpp mig aldrig
så som du sa att du ville
fall för den sanning jag kände till

följ ekots steg
som fortfarande hörs
skriker dina ord
och viskar din röst
som jag fortfarande älskar

älskling
var min främling
var min




Fri vers av fröken a.
Läst 239 gånger
Publicerad 2010-01-18 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.