Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG!


max, ännu en gång..

När jag drömmer
är det om dig
för
det är något som gör att jag aldrig blir mätt
när du är i närheten
och alla ord som delas mellan oss
är dom finaste jag någonsin hört.

Och även om kärlek är något man aldrig förstår
vet jag
att du är den största kärlek jag någonsin haft.

Jag älskar dig
min Max.



















Fri vers av syster pion
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-09-18 20:43



Bookmark and Share


  Albert
kärlek
2007-08-09

  Propella
Ärligt och sådär svindlande ontskönt. Är glad att du skriver igen.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

syster pion