Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna sanningen

Det gör så ont
insiktens skarpa ljus
skär rakt igenom
de sköraste känslor

Det skarpa vita
bländar helt ut
det glödande röda
kvar gråfrusen snö

Det är så svårt
att skilja mellan
varmt och kallt
för ett naket hjärta




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 1191 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-01-17 15:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Poetisk och berörande
2010-02-10

  anits VIP
berörande vackert
2010-01-17

  aol
så sann vacker poesi,
2010-01-17

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson