Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Det enda vi kan göra

Det enda vi

 

kan göra

 

är att älska

 

vilket innebär

 

att vi är mänskor

 

för och med varandra

 

Sen får man se

 

hur det går

 

Mänskor måste

 

bli mänskor igen

 

Vakna upp ur

 

illusionernas töcken

 

 

Vi ska adoptera

 

minst en annan

 

mänska

 

in i vårt hjärtas

 

varmaste rum

 

Låta livets ljus



flöda

 

genom våra hus



Själens eld brinna i vår blick




Varje dag ett liv

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 700 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-17 18:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En underbar uppmaning,

stå för kärlekens budskap i handling.

Varm kram vännen!
2010-01-19

  mare VIP
Underbart !!
2010-01-18

  Suzy med punkterna
Det starkaste och viktigaste vi har är kärleken för varandra.
Fiint
2010-01-17

  anita VIP
Du skriver så fint om kärlek.
2010-01-17

  Måna N. Berger
Ja, håll kärlekens varma låga vid liv!
2010-01-17

  walborg
Utan kärlek är vi INTET!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP