Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
raggarn ligger under bilen för byte av avgassystem


Vågornas Garage



han mindes smekningar
hans torrsprukna fingrar
över ryggens lena små fjun
hennes växande ögon

som

i nästa sekund druknade in

i vågdraperiet

våg efter våg

hennes många ansikten

i rummet mellan golvet o avgassystemet




Fri vers av FinnRaggarn
Läst 531 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-17 18:42



Bookmark and Share


  aol
snyggt gillas
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

FinnRaggarn