Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Hon vill inte
Hon ska inte

Han vill
Han ska

Han trycker henne hårt mot väggen
Med handen mot hennes strupe
Tränger han in

Hon kvider av smärta
Han avnjuter varje sekund

Att få tvinga, att få bestämma, att få skada
Något som får honom tänd

Hon ber honom desperat mellan snyftningarna
att sluta
Men han fortsätter

Han stelnar nu till
Det är över
Han går ifrån
Nöjd med sig själv

Hon ville inte
Hon skulle inte
Ändå förlorade hon sin oskuld inatt




Fri vers av TheMaskedMisery
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 20:47



Bookmark and Share


  ~Teodora~
den e bra skrivet...men lite rädd blir jag när jag vet vart du skrev den ;O)
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

TheMaskedMisery
TheMaskedMisery