Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetning av en av mina gamla texter.


För Alltid

För allt blir svart när jag tänker på dig och mig
i en plural form av mig.
Vi
är liksom krukväxter
vackra, spröda, väldoftande..
..instängda.
för alltid instängda.
jag vill ha dig....
.. så långt bort från mig som möjligt.
för alltid borta.
du fick mig....
.. att bli totalt galen
för alltid galen.
så ge mig....
.. för nu ger jag mig
för alltid....
..ger jag mig av härifrån
för all tid jag har
är ur tid.




Fri vers av IQ
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ