Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försökte skriva

försöker skriva
om och om igen
men orden blir fel
får inte fäste
papper efter papper
ord efter ord

du bad mig skriva
försöka igen

ville försöka
ville visa för mig själv
att det funkade
ännu än gång

men det slutade med ett tomt papper med tomma ord

jag har tappat bort mig helt
vet inte vad jag försvann och kan inte hitta tillbaka

jag finns inte längre kvar

mina ord tog slut den dagen
jag kommer inte ihåg vilken dag
men de försvann
de finns inte mer
precis som du
och precis som jag

ja ger upp
ingen idé att försöka skriva
det finns ingenting att skriva om mer
så jag ger upp
ännu en gång

och nu önskar jag att det får ta slut.





Fri vers av ingen
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 22:49



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
grymt bra skrivet! känner igen mig i allt detta...
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen