Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and you want to travel with her


idag hittade jag något

någon
det var bland de mest uttänkta, överbeskrivna
blygsamt använda, vackert skrivna rader

linjer som formar rynkor i ett hundra år gammalt leende
minimala vindpustar som sopar bort ögonfransar av en lätt suck
halvperfekta krökningar som bildar din midja

allt fanns där

som att det lättaste i världen var att
beskriva allt det som jag försökt berätta om i fyra år
det hela min bok en vacker dag kommer handla om

som att dina rörelser hade ett mönster
eller att världen har sin givna gång
och förr eller senare var det meningen att det bli såhär

det var väl bara tiden




det var väl på tiden





Fri vers av xtla
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xtla