Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe regn i havet

 

/som

/en droppe

/regn i oceanen,

/så ock är min längtan

/efter dig flyktig och knapp/

inte märkbar ens men jag/

har fallit tusen meter/

längre från dig/

 

 

och din himmel

och

mitt liv är ett vågspel




Fri vers av M. Novkovic
Läst 628 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-19 00:55



Bookmark and Share


  Vingslag
fantastisk
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic