Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

personlig avveckling




om du tar dig tid,

att hyvla bort alla attribut






kanske du finner en människa




Fri vers av amarcord
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-19 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk att så få ord kan väcka så många tankar!!!
2010-02-19

  Marlene Anna Linnéa
mm jag gillar detta i sin enkelhet. ska du verkligen ha med "kanske"?
2010-01-19

    ej medlem längre
du är bra
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord