Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När känslor blir övermäktiga över vissa situationer


fri o flyga

JAg vill vara fri....

Flyga över nejden,
se landskapet under mig.

Flyga,
låta mina känslor bara bära mig.

Flyga, fri,
i himlens blå aura.

Jag flyger.......




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria