Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets toner

 

jag har blivit ett slätstruket a

helt utan prosodi

intonationen klingar falskt

 

min lekamen spänd som ett trumskinn

mullrar och väser utan melodi

 

kom någon och spela på mina strängar

än finns strofer som vill fram

åter kan jag bli en lyra

som ljuder av livets toner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 21:42



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kanske lite ostämt och behövs nya strängar till lyran, så blir det nog en skön ton här !?
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP