Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömma, Glömma..


Kylan den kalla vinden biter
sig in mellan alla dessa tyger
det nästlar sig in..jag fryser.

Men värmen från din hand får
mig att för en stund glömma
och i stället drömma

Drömma och glömma... och
för en stund tända hoppet

Min älskade du får mig att
orka..orka lite till.

När tiden tycks stå still.

Kraften tar slut, men du
hjälper mig ut..

Vem utom du skulle orka
att alltid se någon känsla
hänga där och torka

Smärtan förvrider mina sinnen
om natten vaknar minnet

öppnar sinnet, jag gråter

Förlåter.....

När dagen gryr, kommer skrattet
åter...

Nya friska tag så lever man
livets lag.....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-20 10:49



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Vackert om kärlek och trohet i både värme och kyla...Något att värna och hålla nära.
2010-01-20

  Elaine.S VIP
Så fint om den närhet som kan finnas mellan två som älskar.

"Vem utom du skulle orka
att alltid se någon känsla
hänga där och torka"
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP