Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min stroke i några få meningar


Jag tappade alla ord

Jag tappade alla ord på marken
De rann ut ur min mungipa

Bokstäverna hamnade huller om buller
Jag kunde för mitt liv inte begripa

Det som fanns i mitt huvud, kom ut helt fel
Min mun fick sitt eget språk

Minnet. Vilket minne?
Vad skulle jag komma ihåg?

Blixtarna i mitt huvud som satte djupa spår
Kom de idag, kom de igår?

Jag struntar i att fatta, behöver inga svar
Tacksam för var dag jag får




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-20 11:04



Bookmark and Share


  Marina Iren Engan
Du har verkligen kämpat dig tillbaka!
Kram!
2010-08-02

  Mr Lindemann VIP
Oj, läste nu att du fått stroke, men min kommentar innan kan ju ses med en gnutta humor, förstås
2010-01-20

  Mr Lindemann VIP
På något sätt tror jag att man på så sätt blir ett bokstavsbarn
2010-01-20

  Gunnar Hilén VIP
slåss !
2010-01-20

  Gunnel Eriksson VIP
Fin skildring av hur det är att
få afasi. Jag har arbetat som lärare
på en folkhögskola med personer
som drabbats av afasi. Det är få
förunnat att kunna uttrycka
skeendet så väl som du.
Bokmärkes.
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström