Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpreda i köket

Jag lagar middag, skalar potatis och sonen försöker hjälpa till...
han plaskar i vattnet och lever full rulle.

Jag säger -lägg dig inte i det här just nu, jag ropar på dig sen, när vi ska steka korven, så får du vända skivorna

Lillkillen lommar iväg och säger
-mamma, ropa på mig sen, när jag kan lägga mig i igen




Fri vers av Therés
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 13:32



Bookmark and Share


  firefire
ja barn är för härliga;)
2010-01-24

    Stella Stol
jovisst ibland funkar det med hjälp, ibland inte
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!