nej

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej




rymm med mig

jag önskar att jag kunde höra dig andas
känna ditt hjärta slå och höra blodet pulsera
veta att du lever
och kanske även jag

hur många gånger om kan man sakna
utan att höra något ifrån dig alls
och när kärleken blekts
var ska vi finnas kvar

du är allt utan mig
men jag är ingen utan dig
och det kanske är så
planeterna behövde inte heller Pluto för att existera

(men jag kanske dramatiserar)




Fri vers av fröken a.
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-20 16:10



Bookmark and Share


  Elin Skogsberg
min gud vad BRA du är! blir helt mållös! ska sitta och läsa här i några timmar nu!
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.