Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Al Pacino


Jag försköt dig
med en revolvers
viskning
om mod och
slutgiltiga besked




Fri vers av especiales
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-10-28 01:26



Bookmark and Share


  FiL-o-Sofi
just så.
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales