Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smalknas

Skaplig
tvärvetenskaplig
slaggvägg
uppbär
drömföstärkt
bystkvalstrad
dilettant

tvålformad
fränd
flänskammad
för
faan

våghalsig
sträckbänksentusiast
arboreras
vänligen

men
utan byxor
vadlösa
mållösa
krindrivande
drivvedsbyggen

tjänstkammad
och svåltråkad

dödförklarad
våtrumsfakir
blottad

basktrampad och vantrodd
börsintroducerad bänknötare
vänsterhänt

av knipsare: avknipsare avknipsade avknipsare

allt detta och mer

finns
nu




Fri vers av Aaxel
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-01-20 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel