Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte genomtänkt, bara skriven


Letar ljus

En maskros genom asfalt,
En picasso i Mone`t

Ett litet ljus i mörkret
Är allt som jag vill se

Att hitta lite glädje
Slå mig ur min sten

Som trycker runt mitt hjärta
Slår med armar, ben

Att vakna som pånyttfödd
För att kunna se

Picasso han är borta
Kvar är min Mone`t





Fri vers av Kåda
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-20 23:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet tycker jag, mycket känsla i den.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Kåda