Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuggummi utan smak

Ett slitet linne och det ena bh: bandet vilar hängandes mot armen.

Tuggummit har tappat sin smak för alldeles länge sedan.

En hand innanför linnet som egentligen inte ska vara där.

Tankar som vandrar åt helt fel håll och inte längre vet vart ”hem” finns.

Rökdoften är inte mycket bättre än röksmaken av dina kyssar.

Du blundar när du ljuger, har du tänkt på det?

Har du märkt att du tittar bort varje gång du svarar ärligt?

Söt som socker fast med en liten bit av citron.

Eller en liten bit av bedrägeri.

Handlingar utan mening. Gång på gång…


Men du fortsätter att tugga tuggummi utan smak.




Fri vers av egotuilla
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla