Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man blundar

Svart asfalt. Eller kanske grå.

Just känslan av att veta
att man inte ska ligga mitt i vägen duger tillräckligt inatt.

Det luktar spya på bussen. Eller kanske urin.

Om man blundar är allt mycket finare.
Kanske för att man bara ser det man vill se.

Men det luktar fortfarande spya. Eller kanske urin.




Fri vers av egotuilla
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 00:41



Bookmark and Share


  Tenshinhan
Jag tyckte om den, just att du började med "Svart asfalt. Eller kanske grå." och sedan fortsatte i samma stil, fångade mig. Den är bra.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla