Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkans kraft


Genom händerna rinner

kraften....

små droppar av livssaften.

Men en droppe styrkan har

att ge det jag vill ha....

Det varma, trygga och fina.

Små små piller som bara sätter
griller...

Det gör en varken varm eller kall..

känslorna går på raksträcka..

Men stopp och belägg.....

Vem kan bestämma, vem vet..

Det gäller att vända och vrida

och se en annan sida...

För varför ska jag lida.

Försöker att gå och känslorna
tillbaka få..

Utan att stanna och begrunda

gå i egen kraft och hitta tillbaka

utan att för mycket få försaka..

Men det finns tröst och råd

hos någons större som förstår.

Jag går........






Fri vers av Margithe VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är vägen, syrran!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP