Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär varsamt,,, ändå vågat






samma ädelsten
ser jag i ditt hjärta

samma glimmande ljus
emanerar ur dina ord

en resa
uti kärlekens kärna
ett frö
blir till flera
av älskandets frukter

den ljuvt sammetslena sötman
får rymden att andas frihetens vindar
lyfter andens lemmar



bär varsamt
ändå vågat
med viljans vision
genom osynliga gränser








Fri vers av Sunlight
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-01 14:30



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Vilken underbar dikt här strömmar starka innerliga djupa varma känslor!!Enormt vackert!!
2010-07-13

    ej medlem längre
Jag serkänner
att den som
pennan för
serkänner

bär varsamt
är en fröjd
att smälta
för sekännare
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight