Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte bli en superstjärna jag vill bara leva

när jag lägger mig ner på marken

så kan jag känna jordens hjärtslag slå

i takt med mina

 

insikten får mina organ i magen att skakas om lite

men först när jag reser mig upp

svartnar det framför ögonen, det är jorden som drar mig tillbaka

 

när jag ställer mig på tå

kan jag känna hur vinden drar rakt igenom mitt huvud

den viskar och ibland förstår jag allt

 

när jag sänker huvudet igen

blåser det fortfarande i mina öron 

det är lite som vinden vill sjunga mig tillbaka

 

 

ändå har jorden aldrig lyckats dra mig ner hela vägen

och jag kan fortfarande inte flyga

jag hamnade i mitten

 

på marken

som de flesta 

 




Fri vers av HerrGlad
Läst 454 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-21 21:30



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Naturbarn är vi allihopa, vare sig vi vet om det eller inte. Din känsla för vad du är känns rörande varm. Jag håller med du, min själ är gjord av doften från gammal tyst skog,,
2010-01-24

    HiPpIe
Jättefint skriven!
Lagom är bäst! Man får uppleva mera om man är i mitten.
2010-01-23

  Moa Paulsson
...och jag bokmärker genast.
du är bäst, gladisen!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad