Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild(coprigth peter Markurth) http://www.youtube.com/watch?v=SRKtcYNu-Zs Jag improviserar en dikt


Skriver min poesi i ditt hjärta

Sover oskuld ren
tomma drömmar flyr,

jag är en fjäril
flyger genom ditt hjärta,

faller vidare nedåt in i dina drömmar
skriver min poesi i ditt hjärta,

natten ler

dina ögon lever




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 1188 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2010-01-21 22:47



Bookmark and Share


  stig wikman
NATTEN LER.

Och jag ler åt
denna vackra poesi.

APPLÅD.
2013-10-26

  Maj-Lis VIP
Varmt och vackert
2013-08-27

    ej medlem längre
Tillåter denna ömhet få vagga mig hem i natten.

2013-01-04

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-12

  Nanna X
Härlig dikt och helt underbar bild. Tack! Och tack för applåder!
2011-03-20

  Filosofen2
Ååååå du fyller mitt inre med glädje och får mig att lyfta...
2011-01-25

  La Magnólia VIP
Varmt och berörande ...
2011-01-21

  Anya VIP
fint och vackert!
2010-11-10

  helenita VIP
mycket vacker...

både målning och dikt!!

(hur lägger man in bilder samtidigt med texter?)
2010-10-23

  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-02-24

  mare VIP
Mycket fin..
2010-01-22

    glasa VIP
just här
just nu

känns så
utvald
att få läsa

dig
2010-01-22

  tidensvans
Underbar målning och dikt.
Vilken ynnest att ha åtminstonde två talanger.
2010-01-22

  Silverdroppe
måste bara påpeka att dina målningar är helt fantastiska, har suttit och kikat runt på dem en bra stund nu! Hur fascinerade och inspirerande som helst.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth