Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel




till minnet av en glömd morgondag
kommer tvivel
du letar efter hopp och medel
till att förstå
det du en gång drömde om
kommer i omgångar
till musik
till natten
bortglömda ord
bundna till det tiden visade dig









Fri vers av jonas a
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a