Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret lägrar sig

Mörkret lägrar sig över jorden som man över kvinna

Välkomnande öppnar myllan sitt sköte,

bjuder in, värmer,

omsluter

I stilla symbios blir himmel och jord till ett

Natten har kommit




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Strålande!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus