Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

vi talar inte om hur det känns

vi har gjort det så många gånger




Fri vers av Panda Delilah
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 22:24



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att göra saker många gånge
r gör det inte mindre värt ett försök
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah