Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Männsiskan är en ocean\"...fylld av oanade möjligheter.


Outsinligt


Om du inte ser mig

om du undrar var jag är
och vad jag just nu gör

så är jag ändå där
precis intill din tanke.

På ett varm berghäll
i en dal mellan våra oceaner sitter jag
där du just nu inte mer än i tanken kan nå mig,
för att lyssna till vågorna av oss
som möts vid strandkanten
och sedan bryts
upphörligt.










Fri vers av _Mian_
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-10-31 10:14



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så oerhört vackert och innerligt du har skrivit, för så är det, i det nära...
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_